Αναμένεται… ουρά: Οι κορυφαίοι παίκτες που μένουν ελεύθεροι το 2022

Από τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μέχρι τον Πολ Πογκμπά και τον Λορέντζο Ινσίνιε…

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, όπου προμηνύεται… χαμός. Όμως ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον φαίνεται πως θα έχουν οι επόμενοι μήνες, δεδομένου ότι το καλοκαίρι του 2022 μένουν ελεύθεροι πολλοί σπουδαίοι παίκτες.

Πρώτος και καλύτερος το πρόσωπο των τελευταίων ωρών, ο Κιλιάν Εμπαπέ, που αρνείται να ανανεώσει με την Παρί κι αν δεν πωληθεί τις επόμενες μέρες στη Ρεάλ ή το χειμώνα, θα βγει στην αγορά ως free agent τον Ιούνιο.

Από κοντά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που μπορεί τον Φλεβάρη να κλείνει τα 37, αλλά εξακολουθεί να έχει τεράστια αγωνιστική κι εμπορική αξία, όπως και καμία πρόθεση να αποσυρθεί σύντομα. Ο Πορτογάλος φημολογείται πως μπορεί να φύγει και νωρίτερα από τη Γιουβέντους και είναι βέβαιο πως δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα. Στην ίδια ηλικία θα είναι και ο Λούκα Μόντριτς όταν θα τελειώνει το τρέχον συμβόλαιό του με τη Ρεάλ. Ο Άνχελ Ντι Μαρία θα είναι 34 ετών όταν θα μένει ελεύθερος από την Παρί το 2022, αλλά και ο Λουίς Σουάρες της Ατλέτικο που πάει στα 35.

Στη λίστα των free agents του 2022 είναι και ο Πολ Πογκμπά. Μπορεί η καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, αλλά η ποιότητά του είναι δεδομένη και έχει ακόμη ζήτηση στην αγορά.

Τα ίδια ισχύουν για σημαία της σύγχρονης Νάπολι, Λορέντζο Ινσίνιε, που μετά από ένα εξαιρετικό Euro μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον πολύτιμο για την Μπάγερν και την εθνική Γερμανίας Λέον Γκορέτσκα.

Ελεύθεροι το 2022 αν και σε διαρκή πτώση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια μένουν ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Ίσκο από τη Ρεάλ, ο Πάουλο Ντιμπάλα από τη Γιουβέντους, ο Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα, Αλεξάντρ Λακαζέτ από την Άρσεναλ και ο Χάμες Ροντρίγκες από την Έβερτον.

Η λίστα πέρα από φτασμένους παίκτες περιλαμβάνει και αρκετούς με λαμπρό μέλλον μπροστά τους, αλλά που ήδη έχουν δείξει σπουδαία δείγματα. Όπως ο Πέδρι, ο Άνσου Φάτι και ο Ιλάις Μορίμπα, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους με την Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεν.

Πέρα από λαμπερά ονόματα, υπάρχουν και παίκτες με λιγότερη φήμη αλλά που αν βγουν στην αγορά ως free agents θα γίνουν ανάρπαστοι. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Φρανκ Κεσιέ (Μίλαν), Μαρσέλ Ζάμπιτσερ (Λειψία), Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Ιβάν Πέρισιτς (Ίντερ), Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Ντρις Μέρτενς (Νάπολι), Σίμον Κιάερ (Μίλαν), Σέρτζι Ρομπέρτο (Μπαρτσελόνα), Φεντερίκο Μπερναντέσκι, Χουάν Κουαδράδο (Γιουβέντους), Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Αντρέας Κρίστενσεν, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Αντρέι Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Χεσούς Κορόνα (Πόρτο), Αξέλ Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Αντρέ Ονάνα (Άγιαξ), Θωμάς Στρακόσα (Λάτσιο) και Λορέντζο Πελεγκρίνι (Ρόμα).

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy