Επαναρχίζει 1/9 το Σχέδιο Εγχώριου Τουρισμού – Τα καταλύματα κι οι τιμές

Επαναρχίζει τον Σεπτέμβριο το Σχέδιο Ενίσχυσης του Εγχώριου Τουρισμού στην Κύπρο

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε διακοπεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ τον Σεπτέμβριο επαναρχίζει κανονικά μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Μιλώντας στο SigmaLive o Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης ανέφερε ότι τα καταλύματα που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ήδη αναρτημένα στην ιστοσελίδα visit cyprus ενώ αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να προστεθούν επιπλέον καταλύματα στη λίστα.

Στο Σχέδιο συμμετέχουν Τουριστικά Καταλύματα (Ξενοδοχεία, Οργανωμένα Διαμερίσματα, Τουριστικά Χωριά, Αγροτουριστικά Καταλύματα), που προσφέρουν για όλη την περίοδο την ανώτατη τιμή των 60 ευρώ με πρόγευμα για δίκλινο δωμάτιο ανά βράδυ.

Ως ελάχιστη διαμονή για χρήση των πιο πάνω τιμών έχουν καθοριστεί τα δύο βράδια.

Για την πραγματοποίηση διακοπών σε όλη την όμορφη Κύπρο, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί απευθείας με το τουριστικό κατάλυμα της επιλογής του ή με τα τουριστικά γραφεία για την διενέργεια κράτησης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy