Σωφρόνης… για διαδοχή Πουρσαϊτίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ

Στο τραπέζι και το όνομα του Ίβιτς...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lemesosinsports.com, ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, στο πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε εφιαλτική πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα, χάνοντας από την Πάφο με 4-0. Αυτή η ήττα φέρνει εξελίξεις στην ομάδα της Λευκωσίας και όπως πληροφορούμαστε, ήδη ο πρόεδρος των “γαλαζοκιτρίνων” κινείται για τον διάδοχο του Πουρσαϊτίδη.

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από Λευκωσία μεριά αναφέρουν ό,τι στο παρόν στάδιο ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα και της ΑΕΚ είναι ο υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Ελλαδίτη προπονητή.

Εκτός από το όνομα του Κυπρίου τεχνικού στο τραπέζι υπάρχει και η περίπτωση του Σέρβου, Βλάνταν Ίβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες μας και πάλι..

Τις επόμενες μέρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ όπως μάθαμε σήμερα θα υπάρξει και συνάντηση μεταξύ Πετρίδη – Πουρσαϊτίδη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy