Bild: «Θέλει τον Πογιάνπαλο ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον στράικερ της Λεβερκούζεν, Γιόελ Πογιάνπαλο, σύμφωνα με την «Bild».

Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Γιόελ Πογιάνπαλο! Ο Φινλανδός φορ της Λεβερκούζεν απασχολεί έντονα τον «δικέφαλο του βορρά» και είναι μία από τις επιλογές που έχει στα χέρια του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πέραν του ΠΑΟΚ, η «Bild» υποστηρίζει πως για τον Πογιάνπαλο έχουν δείξει ενδιαφέρον άλλες τρεις γερμανικές ομάδες και συγκεκριμένα οι Στουτγάρδη, Κολωνία και Βέρντερ Βρέμης. Η τελευταία, πάντως, δείχνει να μην απασχολεί τον 26χρονο Φινλανδό φορ αφού αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και η εν λόγω προοπτική δεν τον ενδιαφέρει.

Ο Πογιάνπαλο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ελσίνκι και έχει αγωνιστεί σε Άλεν, Φορτούνα Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Ουνιόν Βερολίνου και Λεβερκούζεν. Επίσης, είναι 45 φορές διεθνής με τη Φινλανδία, μετρώντας 10 τέρματα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy