«Έκλεισε Λούντκβιστ – Λίγο κάτω από 1 εκατ. ευρώ η οψιόν»

Από την Ολλανδία αναπαράγεται πως ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με την Χρόνινχεν για τον δανεισμό του Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να κλείσει το deal.

Τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζεται στην Ολλανδία η μετακίνηση του Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ από την Χρόνινχεν στον Παναθηναϊκό.

Όπως ανέφερε λίγα λεπτά πριν ο δημοσιογράφος του έγκυρου «vi.nl» Ρέον Μποέρινγκα, το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες για να αποκτήσει επίσημη μορφή το deal και να φορέσει ο Σουηδός χαφ τη φανέλα με το «τριφύλλι». Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο σύμφωνα με τον Ολλανδό, ενώ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τον κάνει δικό του με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για επέκταση του συμβολαίου του Λούντκβιστ με την Χρόνινχεν κατά έναν χρόνο ακόμη, μέχρι το καλοκαίρι του 2024 πριν δοθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό.
Την ίδια ώρα, πάντως, υπάρχει και δεύτερος λογαριασμός στο twitter που μιλάει για συμφωνία των δύο πλευρών και μάλιστα υποστηρίζει πως θα υπάρξει και οψιόν αγοράς του Λούντκβιστ από τον Παναθηναϊκό, με το ποσό να είναι λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ.

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται κάτι προς το παρόν για τα όσα μεταδίδουν οι Ολλανδοί.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy