Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για Απόλλωνα με Μόουζες και Johnson

Ενίσχυση στη ρακέτα και στο σκοράρισμα για τους "γαλάζιους"

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Καλαθοσφαιρικός Απόλλωνας, ο οποίος συμφώνησε με τον φόργουορντ-σέντερ με ύψος 2.08 μ., Τρέυ Μόουζες και τον ρούκι γκάρντ Κάμερον Τζόνσον με ύψος 1,93.

 

Ο Μόουζες είναι πρώην παίκτης του Πανεπιστημίου του Ball State στο οποίο και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2019 ξεκινώντας από τότε την επαγγελματική του καρίερα. Ο Μόουζες έχει το ρεκόρ συμμετοχής σε παιχνίδια για το Ball State και για τις 4 σεζόν που ήταν εκεί καθώς ο 24χρονος σέντερ έκανε 4 γεμάτες σεζόν στο συγκεκριμένο πανεπηστήμιο με σταθερή παρουσία κάθε παιχνίδι.
Επίσης είχε τις 2ες περισσότερες ασσίστ στην ιστορία της ομάδας του πανεπιστημίου από παίκτη που δεν αγωνίζεται σαν γκαρντ (284 στο σύνολο!). 2ος ήταν επίσης και στα κοψίματα καθώς είχε συνολικά 139 τάπες! Με 53% ευστοχία μπορούμε να πούμε ότι είναι και αρκετά εύστοχος.

 

Ο Τζόνσον με έφεση στο σκοράρισμα και στα ριμπάουντ, είναι η πρώτη του φορά που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στην τελευταία του σεζόν στο κολέγιο είχε κατά μέσο όρο 15.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ και φαίνεται ότι θα βοηθήσει πολύ τους “γαλάζιους” στη νέα προσπάθεια που θα γίνει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy