Δολοφόνησαν 16χρονο Κύπριο στη Βρετανία- Παραμένουν άφαντοι οι δράστες

Συνεχίζονται οι έρευνες των βρετανικών Αρχών για τη δολοφονία του 16χρονου Κύπριου, Στέλιου Αβερκίου, ο οποίος δέχθηκε θανάσιμο τραυματισμό από μαχαίρι σε πάρκο στο Τότεναμ στη Βρετανία.

 

Ο άτυχος έφηβος εντοπίστηκε τραυματισμένος στο πάρκο Lordship Recreation Ground την 1η Αυγούστου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Παροικιακή, ο 16χρονος Κύπριος έχασε τη μάχη για τη ζωή δέκα ημέρες μετά τον τραυματισμό του.

Μέλη της Αστυνομίας στις 15 Αυγούστου μετέβησαν στο πάρκο σε μια προσπάθεια να συλλέξουν πληροφορίες για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τη διερεύνηση προέκυψε ότι στη δολοφονία εμπλέκονται δύο άντρες, ένας εκ των οποίων οδηγούσε ποδήλατο.

Σε μια προσπάθεια να τους εντοπίσουν, καλούν όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία. «Μια οικογένεια έμεινε πίσω συντετριμμένη από αυτό το περιστατικό και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι υπεύθυνοι θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Εάν μπορείς να βοηθήσεις, σε παρακαλώ να έρθεις σε επαφή μαζί μας», αναφέρει ο επικεφαλής των ερευνών.

Σύμφωνα με τον Βάσο Χριστοφόρου, πρώην δημοσιογράφο της Παροικιακής, η μητέρα του Στέλιου, Μαρία,  κατοικούσε στο Βόρειο Λονδίνο. Συντετριμμένη δήλωσε ότι «ο γιος της ήταν ένα γλυκό, όμορφο και ήσυχο αγόρι».

Η νονά του Μαρία Στάνφορθ ανέλαβε μέσω ιστοσελίδας τη συγκέντρωση χρημάτων για τα έξοδα της κηδείας και ο στόχος των 5000 στερλινών υπερκαλύφθηκε.

sigmalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy