28χρονος οδηγούσε μεθυσμένος με 191 χλμ στον αυτο/δρομο

Με ταχύτητα 191 χιλιομέτρων και υπό την επήρεια αλκοόλης, εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, άντρας ηλικίας 28 ετών.

Τον οδηγό εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας, το βράδυ που πέρασε.

Στις 9.25 το βράδυ της Πέμπτης συγκεκριμένα, μέλη του ΟΠΟΔ, ενώ διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο κοντά στην έξοδο προς Λατσιά, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 191 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 100 χιλιομέτρων που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα, στο οποίο πέραν του 28χρονου οδηγού, επέβαιναν άλλα τρία ενήλικα πρόσωπα, καθώς και το ηλικίας 4 ετών παιδί του οδηγού. Κατά τον έλεγχο τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν τον 28χρονο οδηγό σε αλκοτεστ, με τελική ένδειξη 75μg, αντί μέχρι 9μg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Εναντίον του 28χρονου αναμένεται να καταχωρηθεί άμεσα ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση, η υπόθεση  των τροχαίων παραβάσεων που φέρεται να διέπραξε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy