Καλοί οι ξένοι και ποιοτικοί, αλλά η “ραχοκοκκαλιά” της ομάδας είναι οι Κύπριοι

Παρά το πέρασμα σε άλλα επίπεδα για την ομάδα του Άρη, οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, είναι αυτοί που θα δώσουν το κάτι παραπάνω

Νέα προσπάθεια, νέο project με μεγαλεπήβολα σχέδια για τον Άρη, με τους νέους επενδυτές να θέλουν να δυναμώσουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Πρωταρχικό μέλημα τους η ποδοσφαιρική ομάδα η οποία τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή(22/8) κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Πολλές και ποιοτικές μεταγραφές έγιναν στην ομάδα, όμως το Κυπριακό στοιχείο δεν λείπει καθώς αρκετοί είναι οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σ΄αυτή την προσπάθεια. Κάποιοι από αυτούς ήταν στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια και πάλεψαν με τους υπόλοιπους για την άνοδο, Παστελλής, Σωφρονίου, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Ματθαίου, Φράγκου, Ελευθερίου, άλλοι ήρθαν για να βοηθήσουν Σπόλιαριτς, Ιωσηφίδης, ενώ έχουμε και τους δύο τερματοφύλακες τον Παπαστυλιανού που επέστρεψε στον Άρη, μετά το πέρασμα του στον Απόλλωνα και τον νεαρό Μιχαήλ.

Η Κυπριακή “μαγιά” μαζί με τις ποιοτικές κινήσεις που έχουν γίνει θα δώσουν αυτό που θέλουν όλοι στο οικοδόμημα του Άρη, για να πετύχουν τους στόχους τους. Το Κυπριακό στοιχείο είναι εμφανές στην “Ελαφρά ταξιαρχία” που δεν θέλει να κάνει τα λάθη άλλων ομάδων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy