Από τη Ρόμα στη Λάτσιο ο Πέδρο

Άλλαξε ομάδα, αλλά παραμένει κάτοικος Ρώμης ο Πέδρο… Ο Ισπανός επιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης μετά από 36 χρόνια που «μετακόμισε» κατευθείαν από τη Ρόμα στη Λάτσιο, καθώς οι «αετοί» ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτησή του για δύο χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος παίκτης που μεταγράφηκε απευθείας ανάμεσα στις δύο ομάδες της Ρώμης είναι ο τερματοφύλακας Αστουτίλο Μαλτζιόλιο, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρόμα για να ενταχθεί στη Λάτσιο το 1985. Ο Πέδρο θα φοράει στη Λάτσιο τη φανέλα με το νούμερο 9.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 34χρονος Πέδρο εντάχθηκε ως ελεύθερος στη Λάτσιο, καθώς αποδεσμεύθηκε από το συμβόλαιο που τον «έδενε» με τη Ρόμα. Στη Λάτσιο ο Πέδρο θα συνεργαστεί εκ νέου με τον νέο προπονητή των «μπιανκοτσελέστι», Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς ο Ισπανός έπαιξε υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού στην Τσέλσι.

Ο Πέδρο ήταν βασικό στέλεχος της αρχικής ενδεκάδας της Ρόμα υπό τον Πάουλο Φονσέκα, καταγράφοντας 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό έξι γκολ και επτά ασίστ. Όμως, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «τζιαλορόσι» από τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο Πορτογάλος προπονητής έκρινε ότι ο έμπειρος άσος δεν «χωράει» στα σχέδιά του για τη Ρόμα, με αποτέλεσμα να «ανάψει το πράσινο φως» για την αποδέσμευσή του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy