Με τα γκολ στον αγώνα της Παρί και το διπλό της Famalicao!

Με γκολ από Ιταλία και από Γαλλία και την Παρί να ευελπιστούμε να συνεχίσει να σκοράρει και να δέχεται γκολ, αλλά και το διπλό στην Primeira Ligue της Famalicao έρχεται η σημερινή(20/8) μας πρόταση.

Αναλυτικά:

1. Το συνδυασμό που προκύπτει από όνομα, φανέλα, ιστορία και ρόστερ δεν τον έχει καμία άλλη ομάδα στο βαθμό που τον διαθέτει η Πάρμα. Ωστόσο απέναντι στη Λέτσε στο Κύπελλο έδειξε πως έχει πολλά να διορθώσει για να θεωρείται φόβητρο.

Η Φροζινόνε ήταν κάτι παραπάνω από θετική στη Βενετία. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων. Θα πάμε όμως στο G/G (με σύμμαχο και την παράδοση), που προσφέρεται 1.88 στη Meridianbet.

2. Δεν δείχνουν να ασχολούνται με τις άμυνες οι δύο ομάδες, που βγαίνουν μπροστά χωρίς καλύψεις στα μετόπισθεν. Λογικό για την Παρί Σ.Ζ. που εάν βρει στην ίδια κατάσταση την Μπρεστ, θα δούμε πολλά γκολ. Στο 2,06 τo over 3,5 γκολ από τη Meridianbet.

3. Αναμέτρηση για τη 3η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Αρκετά πιο πειστική η εικόνα της Φαμαλικάο, παρότι δεν το δείχνουν τα αποτελέσματά της, αλλά έδειξε καλά σημάδια απέναντι σε Πάκος Φερεϊρα και Πόρτο. Παίζει απέναντι σε μια ομάδα η οποία δείχνει αυτήν τη στιγμή ότι είναι από τις πλέον αδύναμες της κατηγορίας. Το 2, το οποίο πληρώνει 2.57 στη Meridianbet μας… κλείνει το μάτι.

Συνοπτικά:

FROSINONE – PARMA G.G (1,88)

BREST – PARIS SAINT GERMAIN  OVER 3,5 GOAL  (2,06)

AROUCA – FAMALICAO  2 (2,57)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy