Αποχαιρέτησε ο Τζιοβίνκο

Άνοιξε ο δρόμος για ΠΑΟΚ

Το κεφάλαιο της Αλ Χιλάλ έκλεισε οριστικά ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο. Μετά τη λύση της συνεργασίας με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ο Ιταλός άσος (που αποτελεί στόχο του ΠΑΟΚ) θέλησε να την αποχαιρετήσει.

Το έκανε λοιπόν με ένα θερμό μήνυμα στο instagram, στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω πώς να το αρχίσω αυτό, το μυαλό και η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτα που είναι δύσκολο να βρω τα κατάλληλα λόγια τώρα.

Σίγουρα μπορώ να ξεκινήσω λέγοντας ότι αποτελώντας μέλος της Αλ Χιλάλ ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, μέσω της οποίας έμαθα πολλά καινούργια πράγματα και με έκαναν να μεγαλώσω τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης.

Σε αυτό το μέρος, με αυτή την ομάδα, με αυτή την διοίκηση πέτυχα πολύ σημαντικά επιτεύγματα, όχι μόνο ως μέλος μιας υπέροχης ομάδας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Γνώρισα υπέροχους και καλόκαρδους ανθρώπους όπως οι συμπαίκτες μου, με τους οποίους κέρδισα τρόπαια και τίτλους. Είμαι βαθιά υπερήφανος που έζησα εμπειρίες που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ.

Ολόκληρη η οικογένεια της Αλ Χιλάλ, ξεκινώντας από τους παίκτες, μέχρι τη διοίκηση, το προσωπικό και όλους τους οπαδούς έκανε αυτά τα δυόμισι χρόνια μια βαθιά και όμορφη εμπειρία ζωής και με αυτήν την ανάρτηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς.

Αφήνω το Ριάντ με την καρδιά μου γεμάτη από την ζεστασιά της πόλης, γεμάτη από τους ανθρώπους που γνώρισα και με έκαναν να νιώσω τόσο αγαπητός και έκαναν την παραμονή μου στην Σαουδική Αραβία ιδιαίτερη.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το μέρος και αυτή την ομάδα.

Εύχομαι τα καλύτερα στους συμπαίκτες μου στο ξεκίνημα αυτή της σεζόν.

Θα σας έχω όλους στην καρδιά μου.

Για πάντα Αλ Χιλάλ.

Αντίο,

Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy