Η Ομόνοια κέρδισε με 4-2 την Αντβέρπ και βλέπει… ομίλους Europa League

Έβαλε γερές βάσεις η Ομόνοια με τους Λοΐζου και Κακουλλή να κλέβουν την παράσταση

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση η Ομόνοια  καθάρισε τους Βέλγους με 4-2, έχοντας σε κέφια τα νεαρά Κυπριακά αστέρια της.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 26’ με δυνατή κεφαλιά του Μπένσον, με την Ομόνοια λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα χάρη στο πανέμορφο γκολ του Λοΐζου, μετά από κλέψιμο του Κακουλλή που του έδωσε ασίστ.

 

Η Ομόνοια μπήκε στο δεύτερο μέρος με τον καλύτερο τρόπο, αφού έφερε τα πάνω κάτω με το 2-1 να γίνεται στο 48’ χάρη στο γκολ του Κακουλλή, ενώ ο Λοΐζου ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά, έκανε το 3-1 με άλλο ένα υπέροχο γκολ στο 55’ με σουτ έξω από την περιοχή. Οι Βέλγοι μείωσαν στο 62’ με τον Μιγιόσι. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για την Ομόνοια στο 82’ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ιγιάγι Ατιεμγούεν για το 4-2.

 

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Παναγιώτου, Λέσιακς, Ντίσκερουντ (76΄Ζαχαρίου), Γκόμεθ, Μπασιρού (81΄Ψάλτης), Λοίζου (73΄Τζιωνής), Παπουλής (81΄Ντούρις), Κακουλλής (73΄Ατιεμουέν)

Άντβερπ ( Μπράιαν Πρίσκε): Μπουτέζ, Μπαταιλέ (77΄Μπουτά), Ένχελς (77΄Σεκ), Ντε Λάετ, Βάινς, Βέρστραετε, Γιουσούφ, Μπένσον (60΄Ναιγκολάν), Γκέρκενς (60΄Μιγιόσι), Μπαλικουισά, Έγκεστειν (89΄Χαρούν)

Σκόρερς:  43΄Λοίζου, 49΄Κακουλλής, 56΄Λοίζου, 85΄Ατιεμουέν / 26΄Μπένσον, 62΄Μιγιόσι

Κίτρινες: 42΄Γκέρκενς, 68΄Μιγιόσι, 83΄Σεκ

Κόκκινες: 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy