Ξανά βασικός ο Τάρεκ

Στη βασική 11άδα της New York RB βρέθηκε και πάλι ο Αιγύπτιος

Ο Αμερικανοαιγύπτιος κεντρικός αμυντικός, Άμρο Τάρεκ που ενδιαφέρει ακόμα τον Απόλλωνα, αγωνίστηκε ξανά βασικός με την ομάδα του τη New York RB σε αγώνα που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα κόντρα στην Κολόμπους Κρου.

Ο 29χρονος Τάρεκ φαίνεται να είναι ο διακαής πόθος των υπευθύνων προγραμματισμού του Απόλλωνα, οι οποίοι είναι στο ακουστικό για να ακούσουν τη θετική του απάντηση. Ο Τάρεκ στον αγώνα που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 73ο λεπτό. Η ομάδα του αξίζει να αναφέρουμε ότι πήρε τη νίκη με 1-0, μετά από εφτά παιχνίδια χωρίς νίκη.

Τις αμέσως επόμενες ώρες και μέρες αναμένονται εξελίξεις, με τους ιθύνοντες στους “γαλάζιους” να θέλουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δουν τον Τάρεκ να παίρνει την απόφαση να έρθει στην Κύπρο. Επόμενο παιχνίδι για τους New York RB είναι στις 22/8 και αν ο Αιγύπτιος βρεθεί στην αποστολή της ομάδας του τότε δύσκολα θα κατηφορίσει για Κύπρο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy