Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Αθηνών για Γερολέμου και οι ευχαριστίες…

Επίσημα πλέον και από την ΑΕΚ, η ένταξη του Γερολέμου στην Ένωση

Ο Γιάννης Γερολέμου είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αφού τον ανακοίνωσαν και οι «κιτρινόμαυροι», λίγη ώρα μετά την ενημέρωση από την ΑΕΛ για τη μεταγραφή του.

Η Ένωση ενέταξε στο δυναμικό της τον 21χρονο Κύπριο διεθνή μεσοεπιθετικό, Γιάννη Γερολέμου ο οποίος προορίζεται για την ΑΕΚ B’. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την κυπριακή ΑΕΛ για την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου μεσοεπιθετικού Γιάννη Γερολέμου, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Γιάννης Γερολέμου είναι γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 2000 στη Λεμεσό και προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ, με την οποία σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στον Ερμή.

Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τσάρσκο Σέλο της Βουλγαρίας. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Κύπρου. Θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β’ και θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την κυπριακή ΑΕΛ για την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου μεσοεπιθετικού Γιάννη Γερολέμου, μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Γιάννης Γερολέμου είναι γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 2000 στη Λεμεσό και προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ, με την οποία σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στον Ερμή.

Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τσάρσκο Σέλο της Βουλγαρίας. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Κύπρου. Θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β και θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου».

Ο Γερολέμου μέσω των social media έκανε δηώσεις ευχαριστώντας όλους και κυρίως τον πρόεδρο της ΑΕΛ, αλλά και όλους στο οικοδόμημα των “γαλαζοκιτρίνων”.

Αναλυτικά:

«Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι πολύ περήφανος που έκανα τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα στην ομάδα που μεγάλωσα, ξεκίνησα από 10 χρονων με όνειρο να φτάσω στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ και τα κατάφερα!

Θελω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ.Σοφοκλέους που με πίστεψε από την αρχή μέχρι το τέλος, θελω να ευχαριστήσω το κ. Θεοδωρο που και αυτός με την σειρά του με βοήθησε σε ότι χρειάστηκα,να ευχαριστήσω τον κ. Ντούσαν Κερκεζ και το τεχνικό του επιτελείο που δουλέψαμε μαζί τόσα χρόνια και τους εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια,ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αντρεα Κακούλλη στον κ. Κλαδα στον Κρις αλλά και στους φυσιοθεραπευτές (Ζαντης,Πόλης,Κειμονας), κλείνοντας θα ήθελα μια τεράστια αγκαλιά στην «δύναμη» του σωματειου που είναι ο κόσμος.

«Η σημαία στα ουράνια».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy