Εκτός ο Ζίβκοβιτς για το ματς με τη Ριέκα, η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 23μελής αποστολή ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (19/8) με τη Ριέκα για τα playoffs του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης με τη Ριέκα στην Τούμπα (19/8, 21:00) για τα playoffs του Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε τους 23 «εκλεκτούς» για την πρώτη μάχη με τους Κροάτες, κρύβοντας μάλιστα και μια έκπληξη!

Πέραν από τους Ίνγκασον και Νέλσον Ολιβέιρα που ήταν γνωστό πως θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού, εκτός αποστολής έμεινε και ο τερματοφύλακας, Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Μάλιστα, ο 32χρονος Σέρβος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης,Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Κούρτιτς , Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Σφιντέρσκι.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy