Έβαλε τα πράσινα του ΠΑΟ ο Αντωνίου

Στον Παναθηναικό θα αγωνίζεται ο Ευαγόρας Αντωνίου

Την απόκτηση του Ευαγόρα Αντωνίου ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. O νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ και τον περσινό χρόνο έπαιξε το πρώτο μισό ως δανεικός στον Κούρη Ερήμης και στη συνέχεια πήγε να δοκιμάσει στην Αμερική σε συνδυασμό με σπουδές. Ο νεαρός Κύπριος αμυντικός έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ευαγόρα Αντωνίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Αντωνίου είναι γεννημένος στις 4 Νοεμβρίου 2002 στην Κύπρο. Είναι γέννημα – θρέμμα ποδοσφαιριστής της ΑΕ Λεμεσού. Τον Ιανουάριο του 2021 δόθηκε δανεικός στον Κουρή Ερημή, ομάδα δεύτερης κατηγορίας του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Χρίστηκε διεθνής στις Κ16, Κ17, Κ19 της Εθνικής Κύπρου.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι μέλος σε ένα τεράστιο σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Στόχος μου είναι να συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να φτάσω στην πρώτη ομάδα και να παραμείνω εκεί. Θέλω να δικαιώσω την επιλογή των ανθρώπων που πίστεψαν σε εμένα για να έρθω στον σύλλογο, καθώς και να τους ανταμείψω για την βοήθεια που μου προσφέρουν καθημερινά», δήλωσε ο Αντωνίου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy