Πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Cincinnati Open

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ από την Αντζελίκ Κέρμπερ και ολοκλήρωσε έτσι την παρουσία της στο Cincinnati Open.
Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε τον πρόωρο αποκλεισμό από το φετινό τουρνουά του Σινσινάτι, από την πρώην Νο1 Αντζελίκ Κέρμπερ με 6-2, 6-2, σε μόλις 70 λεπτά μένοντας εκτός τουρνουά, σε ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε με 3 ώρες καθυστέρησης (23:15 τοπική) λόγω βροχής.
Μια ήττα η οποία είναι πολύ πιθανό να της κοστίσει σε βαθμούς και θέση στην κατάταξη, καθώς πέρσι η Ελληνίδα τενίστρια είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά.
Η Σάκκαρη, όπως και στο Μόντρεαλ, έτσι και στο Σινσινάτι, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από το service της, το οποίο και κράτησε μόλις… 2 φορές στο παιχνίδι.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο 1ο set η Νο18 του κόσμου, είχε μόλις 7,7% κερδισμένους πόντους στο 2ο service (1/13), αλλά και πολλά λάθη (13), ενώ και τα 2 game που κατέκτησε ήρθαν από… break!
Ωστόσο, στο 1ο set τα ίδια προβλήματα είχε και η Κέρμπερ, με τη διαφορά ότι η Γερμανίδα κατάφερε να κάνει δύο σημαντικά hold φτάνοντας στην κατάκτηση του set μετά από 35 λεπτά “σπάζοντας” 4 φορές το service της Σάκκαρη (4/7).
Στο 2ο set τα πράγματα μπορεί να βελτιώθηκαν κάπως στο service της Ελληνίδας τενίστριας, αλλά το ίδιο συνέβη και στο service της Κέρμπερ, η οποία παραχώρησε μόλις 6ο πόντους.
Σαν να μην έφτανε αυτό η Κέμπερ κατάφερε να βρει break στο 4ο game (3-1), την ίδια ώρα που η ίδια κρατούσε εύκολα το service της.
Αντίθετα, το service της Σάκκαρη συνέχιζε να ήταν ασταθές και ευάλωτο από τη συνεχόμενη πίεση της Κέρμπερ, η οποία έφτασε σ’ ένα ακόμη break κλείνοντας το παιχνίδι και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την “χάλκινη” των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Ελίνα Σβιτολίνα.
Tennis24

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy