«Διορία στον Ολυμπιακό μέχρι τις 25 Αυγούστου για Μανωλά»

Διορία στον Ολυμπιακό μέχρι τις 25 Αυγούστου για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά έδωσε η Νάπολι.

Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Νάπολι για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, τουλάχιστον με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «tuttonapoli.net».

Το εν λόγω μέσο που ασχολείται αποκλειστικά με την ειδησεογραφία των «παρτενοπέι» αναφέρεται στα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ειδικότερα για τη θέση του αριστερού μπακ (ενδιαφέρεται για τους Έμερσον από την Τσέλσι και τον Εστουπινιάν από τη Βιγιαρεάλ), αλλά και στο θέμα του Κώστα Μανωλά και το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Με τον Ολυμπιακό υπάρχει η βάση των 15 εκατ. ευρώ, αλλά ταυτόχρονα η Νάπολι έχουν θέσει διορία στον ελληνικό σύλλογο μέχρι τις 25 Αυγούστου για να ολοκληρώσει την υπόθεση», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Ο λόγος της deadline που θέτουν οι Ιταλοί έχει να κάνει στην αναζήτηση που θα απαιτηθεί για τον διάδοχο του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, εφόσον τελικά αποχωρήσει από τη Νάπολι.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy