Έκλεισε το deal με Σασουόλο για Λοκατέλι

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε πως η Γιουβέντους έδωσε οριστικά τα χέρια με την Σασουόλο για την απόκτηση του Μάνουελ Λοκατέλι, με τον 23χρονο μέσο να υπογράφει ως το 2026 και τους μπιανκονέρι να καταβάλλουν 35 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις που είχαν αρχίσει από την περίοδο που διεξαγόταν το Euro 2020 και ο παίκτης είχε υποχρεώσεις με την εθνική Ιταλίας, όλα δείχνουν πως μπήκε ο επίλογος όσον αφορά στο φλερτ της Γιουβέντους με τον Μάνουελ Λοκατέλι με αίσιο τέλος και για τις δύο πλευρές.

Όπως αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης (17/8) ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το deal είναι πλέον οριστικό, με την διοίκηση της βέκια σινιόρα να έρχεται σε οριστική συμφωνία με την Σασουόλο για να αποκτήσει τον πρωταθλητή Ευρώπης με την σκουάντρα ατζούρα, αποδεχόμενη να παραχωρήσει 35 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους στους νεροβέρντι.

Ο έγκυρος ρεπόρτερ ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία με τον Λοκατέλι στα χρώματα της Γιουβέντους, τονίζοντας πως το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ μέχρι το 2026, με την επισημοποίηση της συμφωνίας να αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

Υπενθυμίζεται πως ο Λοκατέλι άρχισε την καριέρα του στην Μίλαν χωρίς να μπορέσει ωστόσο να στεριώσει (33 συμμετοχές – 0 γκολ από το 2015 μέχρι το 2018 σε όλες τις διοργανώσεις) ενώ την τελευταία τριετία είχε αξιοθαύμαστη πορεία στην Σασουόλο (99 συμμετοχές – 7 γκολ) χάρη στην οποία κέρδισε και μία θέση στην εθνική Ιταλίας στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy