Who is who… Haitam Aleesami (pics&videos)

Έρχεται στον Απόλλωνα με αξιόλογο βιογραφικό ο 30χρονος Νορβηγός

Όπως είχαμε γράψει νωρίτερα σήμερα (16/8) το μεσημέρι, Απολλωνίστας ο Haitam Aleesami, ο Διεθνής Νορβηγός με Μαροκινή καταγωγή είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “γαλάζιων”, απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Το Lemesosinsports.com σκιαγραφεί τον Haitam Aleesami

Αν κοιτάξεις λίγο το βιογραφικό του 30χρονου αριστερού μπακ θα καταλάβεις ότι μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή με πάρα πολύ καλές περγαμηνές. Επίσης έρχεται με γεμάτες χρονιές, αφού όπου αγωνιζόταν ήταν βασικό στέλεχος.

Τελευταία του ομάδα η Ρωσική Rostov (αγωνίστηκε μια χρονιά 2020-21, καταγράφοντας 14 συμμετοχές), ενώ έχει αγωνιστεί σε Amiens (Γαλλίας) επίσης μια χρονιά έχοντας 25 συμμετοχές και ένα γκολ, Palermo (Ιταλίας) 3 χρονιές 2016-19/ 94 συμμετοχές 2 γκολ , IFK Göteborg (Σουηδίας) μία χρονιά 2015-16 / 62 συμμετοχές 3 γκολ και Fredrikstad (Νορβηγίας) 72 συμμετοχές 5 γκολ.

Επίσης έχει φορέσει 31 φορές την φανέλα της Εθνική Νορβηγίας, με τη τελευταία του συμμετοχή να καταγράφεται τον Απρίλιο του 2020. Στις κλήσεις του Σολμπάκεν βρέθηκε για τελευταία φορά τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς όμως να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Πέραν της κανονικής του θέσης, αυτή του αριστερού μπακ, ο Haitam Aleesami μπορεί να παίξει σε όλη την αριστερή γραμμή τόσο ως αριστερός μέσος, όσο και ως εξτρέμ. Επίσης μπορεί να αγωνιστεί και στα στόπερ.

Καθρέφτης είναι το γήπεδο και πλέον ο Νορβηγός καλείται να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του για να δικαιώσει τους ανθρώπους του Απόλλωνα που τον έφεραν στην ομάδα.

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μαρσέιγ:

Τα hiligth όταν αγωνιζόταν στην Παλέρμο:

Το βίντεο που ετοίμασε η Μπεσίκτας για τον Νορβηγό:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy