Σοκ στο Βερολίνο και σοβαρός τραυματισμός για τον Φέλιξ Γκέτσε!

Κάτι από… Κρίστιαν Έρικσεν θύμισε ο τραυματισμός του Φέλιξ Γκέτσε στο κεφάλι, που έπεσε σε κώμα προς στιγμή, στο σημερινό ματς της Καϊζεσλάουτερν με την Βικτόρια Βερολίνου. Κάτι από… Κρίστιαν Έρικσεν θύμισε ο τραυματισμός του Φέλιξ Γκέτσε στο κεφάλι, που έπεσε σε κώμα προς στιγμή, στο σημερινό ματς της Καϊζεσλάουτερν με την Βικτόρια Βερολίνου. Κάτι από… Κρίστιαν Έρικσεν θύμισε ο τραυματισμός του Φέλιξ Γκέτσε στο κεφάλι, που έπεσε σε κώμα προς στιγμή, στο σημερινό ματς της Καϊζεσλάουτερν με την Βικτόρια Βερολίνου.

Ήταν το 71ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Βικτόρια Βερολίνου και την Καϊζερσλάουτερν, όταν ο Φέλιξ Γκέτσε, αδερφός του -Παγκόσμιου πρωταθλητή με την Γερμανία το 2014- Μάριο, χτύπησε πολύ σοβαρά…

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», συγκρούστηκε σφοδρά με συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να πέσει στο έδαφος, σε μια σκηνή που θύμισε λίγο το περιστατικό του Κρίστιαν Έρισκεν στο πρόσφατο Euro.

Μάλιστα, άπαντες έσπευσαν στο σημείο που βρισκόταν ο Γκέτσε, προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, να του βγάλουν την γλώσσα από το στόμα και πάνω απ’ όλα να βεβαιωθούν πως είναι ζωντανός, αφού για λίγο ο ίδιος δεν κουνιόταν μετα την πτώση του, όντας σε κώμα!

Περαιτέρω ενημέρωση προς το παρόν δεν υπάρχει από την Καϊζερσλάουτερν για την κατάσταση του 23χρονου άσου, ο οποίος ωστόσο μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο κι ενώ μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy