Προσφέρει 600.000 ευρώ την εβδομάδα στον Πογκμπά για να τον κάνει δικό της…

Ο Πολ Πογκμπά αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Παριζιάνους να του προσφέρουν 600.000 ευρώ εβδομαδιαίως, προκειμένου να τον πείσουν να μετακινηθεί σε αυτούς ως ελεύθερος την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με την "Independent"

Ο Πολ Πογκμπά έλαμψε στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λιντς (5-1) και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, μοιράζοντας τέσσερις ασίστ, μία παραπάνω απ’ όσες είχε πέρυσι σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Το μέλλον του στο Μάντσεστερ ωστόσο, παραμένει αβέβαιο, αν και οι Red Devis έχουν θέσει σε πρώτο πλάνο την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, οι πρώτοι “μνηστήρες” έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την “Independent”, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Γάλλο μέσο με απολαβές ύψους 600.000 ευρώ εβδομαδιαίως, προκειμένου να τον δελεάσει να μετακινηθεί ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι στην Πόλη του Φωτός.

Οι Παριζιάνοι θέλουν κινηθούν άμεσα, καθώς όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Πογκμπά φαίνεται να έχει αποφασίσει να υπογράψει στη Ρεάλ.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy