«Ο Εμπαπέ ζήτησε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Εμπαπέ ζήτησε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν καλώντας τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να αποδεχθεί να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ.

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρουν πολλά ισπανικά ΜΜΕ ο Γάλλος επιθετικός ζήτησε, όπως αναμενόταν, να έχει συνάντηση με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί μεταφέροντάς του την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Εμπαπέ διευκρίνισε στην πλευρά της διοίκησης της Παρί ότι θέλει να αποδεχθεί και να μπει σε διαπραγματεύσεις στην πρόταση που θα κάνει η Ρεάλ.

Θυμίζουμε πως η πληροφορία για αίτημα του Εμπαπέ για συνάντηση με τον Αλ Κελαϊφί υπήρχε από το πρωί. Ωστόσο τώρα φαίνεται ότι ο Γάλλος επιθετικός, ζήτησε τη συνάντηση αλλά και ενημέρωσε ήδη για το ποιο θα είναι το περιεχόμενο της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy