“Βασικός υποψήφιος για τον Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ”

Δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς έχει μπει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Σέρβους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι o «δικέφαλος» ότι είναι επικρατέστερος για να αποσπάσει τον κάνει δικό του

Πολύ σοβαρές είναι οι πιθανότητες για επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Σέρβοι.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί η φήμη ότι ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, επιστρέφει στο προσκήνιο για τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος αναζητά παίκτη για τη γραμμή κρούσης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα.

Υπάρχουν δημοσιεύματα τόσο από Ελλάδα και Πολωνία, ενώ πλέον προκύπτουν ρεπορτάζ και από την πατρίδα του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε απολύτως πετυχημένο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ το διάστημα από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Ιανουάριο του 2019.

Η ιστοσελίδα «mondo.rs» το πάει ένα βήμα παρακάτω και επισημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο βασικός υποψήφιος (τον θέλουν ομάδες από Ρωσία και Τουρκία) για να τον αποκτήσει, αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται κάτι από την ΠΑΕ.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy