Σοκ με Φέντερερ: Θα χειρουργηθεί και θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες!

Στη δυσάρεστη αποκάλυψη ότι θα παραμείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες -λόγω χειρουργείου στο γόνατό του- προχώρησε ο Ρότζερ Φέντερερ

Εκτός αγωνιστικών χώρων για πολλούς μήνες θα αναγκαστεί να μείνει ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος θα προχωρήσει σε νέα χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του!

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο θρυλικός τενίστας μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στο instagram. Συγκεκριμένα, λόγω του ότι το πρόβλημα στο γόνατό του δεν αποκαθίσταται με συντηρητικό τρόπο, ο κάτοχος 20 Grand Slam -ύστερα από συνεννόηση με το τιμ του- αποφάσισε πως η καλύτερη λύση θα ήταν η εγχείρηση. Μάλιστα, η επέμβαση αυτή θα τον αναγκάσει να κυκλοφορεί με πατερίτσες για πολλούς μήνες.

«Ξέρω πως στην ηλικία μου είναι δύσκολο», τόνισε μέσω του μηνύματός του ο 40χρονος τενίστας, αναφερόμενος στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Άλλωστε, οι τραυματισμοί του τα τελευταία χρόνια είναι αρκετοί, με τον τελευταίο μετά το Wimbledon να τον οδηγεί και στην απόφαση για το χειρουργείο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Ρότζερ Φέντερερ:

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy