Πανό κατά του Λαπόρτα έξω από το Καμπ Νόου: “Υπηρέτη του Πέρεθ”

Πανό κατά του Τζουάν Λαπόρτα κρέμασαν άγνωστοι έξω από το Καμπ Νόου, πριν από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ

Πανό με μηνύματα εναντίον του Τζουάν Λαπόρτα έκαναν την εμφάνισή τους έξω από το “Καμπ Νόου”, πριν από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρέαλ Σοσιεδάδ (21:00, Novasports 1, live από το SPORT24) για την πρεμιέρα της La Liga.

“Λαπόρτα Ιούδα, έκλεψες. Αντίο”, “Λαπόρτα, υπηρέτη του Φλορεντίνο” και “η Μπαρτσελόνα δεν είναι το μαγαζί σου”, ήταν το μήνυμα στα πανό που κρέμασαν άγνωστοι έξω από το γήπεδο της Μπαρτσελόνα το Σάββατο.

Τα πανό αποτελούν το επόμενο επεισόδιο στα γεγονότα των τελευταίων ημερών που θέτουν τον πρόεδρο των Καταλανών στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής για τα τεκταινόμενα στο σύλλογο.

Η ξαφνική αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι λόγω αποτυχιάς να καλυφθεί το συμβόλαιό του εντός salary cup, η αδυναμία να δηλωθούν οι θερινές μεταγραφές της ομάδας (οι Μέμφις Ντεπάι και Έρικ Γκαρθία δηλώθηκαν μόλις την Παρασκευή, ο Σέρχιο Αγκουέρο δεν δηλώθηκε ακόμη), οι χειρισμοί στο θέμα της European Super League και τα υπέρογκα χρέη αποτελούν τα “αγκάθια” για το νέο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, που εξελέγη την περασμένη άνοιξη.

Ο προκάτοχός του, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, πέρασε στην αντεπίθεση προ ημερών και εξαπέλυσε βέλη εναντίον του Λαπόρτα. Ο τελευταίος του απάντησε με επιστολή και ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει τη Δευτέρα συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για να απαντήσει και δημόσια.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy