Συλλήψεις Αστυνομικών – Απειλούσαν να σκοτώσουν Αστυνομικό Διευθυντή

Τρεις είναι οι συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με τη διερευνόμενη υπόθεση αποστολής απειλητικών και προσβλητικών μηνυμάτων.

Σύμφωνα με το Κλάδο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, αρχικά και προ της σημερινής σύλληψης των δύο ειδικών Αστυφυλάκων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, ηλικίας 41 ετών, χθες συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα 55χρονος.

Ο 55χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς απολύθηκε της κράτησης του για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολούθως, σύμφωνα με τον Κλάδο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, συνελήφθη για την ίδια υπόθεση με δικαστικό ένταλμα  και τέθηκε υπό κράτηση 41χρονος Ειδικός Αστυφύλακας για διερευνώμενη υπόθεση απειλής βίας, γραπτών απειλών, διαφθοράς, κατάχρηση εξουσίας αποστολής υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων.

Στην συνέχεια, ακολούθησε  για την ίδια υπόθεση  η σύλληψη δεύτερου ειδικού Αστυφύλακα, ηλικίας επίσης 41 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και άλλα.

Οι δύο ειδικοί Αστυφύλακες αύριο αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για την έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους, ενώ ο Αρχηγός Αστυνομίας αναμένει έκθεση γεγονότων βάσει της οποίας θα αποφασίσει αν θα τεθούν ή όχι  σε διαθεσιμότητα .

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ,  τα απειλητικά και προσβλητικά μηνύματα απεστάλησαν εναντίον του Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου.

Ο 55χρονος, που συνελήφθη αρχικά, φέρεται να κατονόμασε τους δύο ειδικούς αστυφύλακες ως συνεργούς του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

sigmalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy