Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μανωλά

Εντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τις τελευταίες εβδομάδες για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello sport».

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό κείμενο «Οι φήμες, ή ένας… πειρασμός, χρειάζονται ένα λεπτό για να γίνουν διαπραγματεύσεις. Και μερικές φορές, χρειάζεται μόνο ένα τηλεφώνημα, για να …γυρίσει ο τροχός».

Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, Ο Ολυμπιακός άρχισε να σκέφτεται την επιστροφή του Κώστα Μανωλά πριν από μερικές εβδομάδες, δίνοντας «πάσα» στην Νάπολι για να εξετάσει το ενδεχόμενο έναρξης συνομιλιών. Κάπου εκεί το θέμα «πάγωσε», όμως τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων»… αναθερμάνθηκε για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, ο οποίος εισπράττει ετησίως από τους «παρτενοπέι» περίπου 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως το θέμα θα εξελιχθεί και θα λήξει μέχρι τις 31 Αυγούστου, οπότε και κλείνει η μεταγραφική περίοδος, ενώ εάν η Νάπολι παραχωρήσει τον Μανωλά, τότε θα πρέπει να τον αντικαταστήσει οπωσδήποτε, δεδομένου ότι αυτήν την στιγμή, εκτός του Ελληνα κεντρικού αμυντικού, για την συγκεκριμένη θέση, έχει διαθέσιμους, τους Κουλιμπαλί, Ραχμανί και Ντι Λορέντσο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy