Επεισόδια Λεμεσός: Ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί ο ανήλικος που συνελήφθη

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ. η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη βάσει δικαστικών ενταλμάτων, δύο προσώπων ηλικίας 20 και 16 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ο ανήλικος, ανακρίθηκε στην παρουσία του πατέρα και του δικηγόρου και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί στον παρών στάδιο.

Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για τη διαδικασία προσωποκράτησης του.

Να θυμίσουμε ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν, γύρω στις 7 το βράδυ της Πέμπτης, διερχόμενα οχήματα, με οπαδούς της ΑΕΛ, δέχθηκαν πετροβολισμό στην περιοχή Αγίου Αντωνίου, όπου βρίσκεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Απόλλωνα.

Γύρω στις 21:00 έφτασε στο χώρο ομάδα ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα με κουκούλες και κράνη και ακολούθησαν συμπλοκές με πετροβολισμούς και ρίψεις πυροτεχνημάτων.

Για αντιμετώπιση και καταστολή των επεισοδίων, έγινε ανάκληση προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, ενώ κλήθηκαν ενισχύσεις από τη Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy