Νίκη αλλά αποκλεισμός και τώρα Χαποέλ Μπερ Σεβά (video)

Η Ανόρθωση νίκησε τη Ραπίντ με 2-1 στη Λάρνακα, αλλά δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά τριών γκολ από το παιχνίδι της Βιέννης και αποκλείστηκε από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Η Ανόρθωση κυνηγούσε το θαύμα απέναντι στη Ραπίντ, ύστερα από την ήττα της με 0-3 στη Βιέννη, ωστόσο στάθηκε αξιοπρεπώς στη ρεβάνς και νίκησε με 2-1, έστω κι αν αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η “Κυρία” προηγήθηκε στο τέλος του 1ου μέρους με τον Κάιλ Λάφερτι, ένα γκολ που το δικαιούνταν με βάση την εικόνα τους μέχρι εκείνο το σημείο. Μάλιστα, συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και στο 2ο μέρος με αποκορύφωμα τη λόμπα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 53′ που κατέληξε στο δοκάρι.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν αρκετά δραστήριος, έχασε κι άλλες ευκαιρίες, ωστόσο το ίδιο συνέβη και με τον Ταξιάρχη Φούντα στον αντίποδα, ο οποίος είχε κι αυτός μία καλή στιγμή για να σκοράρει.

Εν τέλει, οι Αυστριακοί ανέβασαν ρυθμούς στο τελευταίο ημίωρο και βρήκαν το γκολ στο 64′ με τον Ερτζάν Καρά, που διέλυσε τα όνειρα της ανατροπής των γηπεδούχων. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 88′ με τον Ονισηφόρο Ρουσιά και πλέον θα συνεχίσει στα playoffs του Europa Conference League, με αντίπαλο τη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy