Μπορεί για την πρόκριση – Το πλάνο Κέρκεζ

Έτοιμη για την υπέρβαση η ΑΕΛ

Με στόχο και σκοπό να βρει τους τρόπους που θα της δώσει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League, πάει η ΑΕΛ στο αποψινό (12/8) παιχνίδι (19:00) κόντρα στην Καραμπάχ, στο Αζερμπαϊτζάν.

Το έργο για το συγκρότημα του Ντούσαν Κερκέζ δεν θα είναι καθόλου εύκολο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων το κλίμα που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν οι Αζέροι, κάτι που έκαναν και στην “ΑΡΕΝΑ” στο πρώτο παιχνίδι.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι (1-1) ότι μπορούν να κοντράρουν τους Αζέρους και να πάρουν την πρόκριση.

Ο Κέρκεζ δεν αναμένεται να προβεί σε πάρα πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Ο Βοζίνια θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ριστέφσκι και Τεϊσέιρα στο κέντρο της άμυνας. Σάντος δεξιά και Μαζάν στα αριστερά της άμυνας.

Μεντόγιεβιτς και Νταβόρ Ζντραφκόφσκι θα συνθέτουν το δίδυμο στην μεσαία γραμμή με τον Ριέρα να βρίσκεται λίγο πιο μπροστά. Ο Τόρες θα είναι στο δεξιό άκρο της επίθεσης, ενώ στα αριστερά θα δούμε έναν εκ των Έουλερ ή Πελέ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Στέφαν Τσέποβιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy