Και πάλι στο τέλος κτύπησαν οι Αζέροι!

ΚΑΡΑΜΠΑΧ - ΑΕΛ 1-0

Πάλι στα τελυταία λεπτά η ΑΕΛ δυστυχώς δέχθηκε το γκολ που της έφερε την ήττα, παρά την προσπάθεια της και έτσι δέχθηκε τον αποκλεισμό από την Καραμπάχ.

Δυνατά μπήκαν οι Αζέροι στο αγώνα προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την έδρας του για ένα γρήγορο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν σε μια ευκαιρία που είχαν μόλις στο 3ο λεπτό. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ισορρόπησαν το παιχνίδι και κρατούσαν αρκετά καλά στην πίεση της Καραμπάχ. Ο Βοζίνια χρειάστηκε να επέμβει σε ένα σουτ του Αντράντε, ενώ ο Τόρες στο 24΄είχε πολύ καλή προϋπόθεση για να απειλήσει την εστία της Καραμπάχ.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα, με αποτέλεσμα οι Αζέροι να βγαίνουν συνεχώς στην επίθεση και να προσπαθούν να απειλήσουν την εστία του Βοζίνια. Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία 0-0. Η ΑΕΛ υστέρησε στην κατοχή της μπάλας, όμως δεν απειλήθηκε τόσο από την Καραμπάχ. Ο Τσέποβιτς πάλευε μόνος στην επίθεση, ενώ Τόρες και Ριέρα ήταν πολύ πίσω από την απόδοση που συνήθως έχουν.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το 2ο ημίχρονο με την ΑΕΛ να μπαίνει αρκετά καλά στον αγώνα, να κρατά περισσότερο μπάλα και να προσπαθεί ορθόδοξα να βγει μπροστά και αν απειλήσει. Μέχρι και το 70ο λεπτό δεν είδαμε καμία τελική από τις δύο ομάδες, ενώ η ΑΕΛ κρατούσε εύκολα στον αγώνα, όμως θα έπρεπε να επιτεθεί και να σκοράρει για να προκριθεί. Στο 70ο λεπτό ο Τσέποβιτς αποχώρησε χωλαίνοντας από το γήπεδο και τη θέση του πήρε ο Μπάμπιτς.

Στα τελευταία λεπτά οι Αζέροι αύξησαν πολύ την πίεση στην ΑΕΛ και στο 85΄ έχασαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν με τη μπάλα να περνά έξω, ενώ δεν συνέβη το ίδιο στο 87΄όταν ο Kady έπιασε το σουτ και παρά την προσπάθεια του Βοζίνια η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ πλέον προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν για να πάρουν το παιχνίδι στην παράταση. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε έξι λεπτά καθυστερήσεων και παρά τις όποιες προσπάθειες τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ δεν κατάφεραν να σκοράρουν με αποτέλεσμα να δεχθούν την ήττα με 1-0 και να αποκλειστούν.

 

Κίτρινες: Andrade, Ozobic, Bayramov, Garayev / Σάντος, Ριέρα, Έουλερ

Καραμπάχ: Magomedaliyev, A.Huseinov, Medvedev, Medina, Bayramov, Garayev, Andrade, Romero(89΄Vesovic), Ozobic(62΄Kady), Zoubir, Sheydaev

Αναπληρωματικοί: Balayev, Arazli, Almeida, Mustafazade, Zamora, Ibrahimli, Kady, Gurbanli, Huseynzade, Vesovic, Guliyev

 

ΑΕΛ: Βοζίνια, Σάντος, Ριστέφσκι, Τεισέιρα, Μαζάν, Νταβόρ(89΄Μαίντεβατς), Ριέρα(81΄Μάζουρεκ), Μεντόγιεβιτς, Τόρες, Έουλερ(81΄Πελέ), Τσέποβιτς(70΄Μπάμπιτς)

Αναπληρωματικοί: Κεραυνός, Κυριάκου, Ντάβερβελντ, Μάζουρεκ, Ρέινολντς, Παντελή, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Μαΐντεβατς, Πελέ, Μπάμπιτς

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy