Κέρκεζ: “Ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας, όχι από το αποτέλεσμα – Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα όχι πολιτική”

Οι δηλώσεις Ντούσαν Κέρκεζ μετά τον αποκλεισμό από την Καραμπάχ

Ευχαριστημένος από το παιχνίδι που έκανε η ομάδα του στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα, δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά τον αποκλεισμό από την Καραμπάχ (1-0).

Ο τεχνικός της ΑΕΛ στάθηκε και στον κακό αγωνιστικό χώρο, αφού όπως είπε η ΑΕΛ δεν έκανε το παιχνίδι της.

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ:

“Παίξαμε κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα όμως είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας. Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε κόντρασε καλές ομάδες. Ήταν ωραία η ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους, ελπίζω η πανδημία να τελειώσει και να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα.

Η ατμόσφαιρα δεν είναι πολύ καλή επειδή δεν είμαστε στον επόμενο γύρο. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να το κερδίζουμε.

Η κατάσταση του γηπέδου δεν ήταν καλή. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Ούτε η Καραμπάχ έπαιξε το παιχνίδι της. Ήταν ένα παιχνίδι δύναμης. Η Καραμπάχ έχει εμπειρία στην Ευρώπη. Και για αυτό κέρδισαν πιστεύω. Βήμα βήμα θα γίνουμε καλύτεροι.

Συγχαρητήρια στον Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ γιατί δουλεύει στην Καραμπάχ εδώ και 13 χρόνια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι συναισθημάτων. Κάποτε οι οπαδοί ή κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους. Και δεν μπορώ να μιλήσω για πολιτικά. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα όχι πολιτική”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy