Άντεξε και συνεχίζει στους «16» του Μόντρεαλ η Σάκκαρη!

Δυσκολεύτηκε αλλά λύγισε την Κουντερμέτοβα η Μαρία Σάκκαρη (2-1 σετ) και προκρίθηκε στους «16» του Μόντρεαλ.

Η Μαρία Σάκκαρη λύγισε με 6-4, 5-7, 6-4 τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα σε ένα ματς 2 ωρών και 40 λεπτών και προκρίθηκε στους «16» του Μόντρεαλ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δυσκολεύτηκε κόντρα στη Ρωσίδα, που αντεπιτέθηκε στο δεύτερο σετ, ωστόσο έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Εκεί θα συναντήσει την Βικτόρια Αζαρένκα (Νο 15) που προκρίθηκε με άνετη νίκη (6-2, 6-2) επί της Ρουμάνας Σοράνα Κιρστέα.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη έκανε το μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ, όμως η Ρωσίδα έφερε το σετ στα ίσα αμέσως μετά και κράτησε το σερβίς της μετά από μεγάλη μάχη στο έβδομο γκέιμ.

Η Σάκκαρη ξεκίνησα δυνατά το δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο η Κουντερμέτοβα ισοφάρισε σε 2-2 και έκανε νέο μπρέικ για το 1-1 σετ με 7-5.

Χαμός έγινε στο τρίτο σετ, με τη Ρωσίδα να προηγείται 2-0. Η Σάκκαρη ισοφάρισε με τρομερό παιχνίδι και προηγήθηκε με 5-3, ανοίγοντας το δρόμο για το 2-1 σετ με 6-4.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy