Αντίδραση οργανωμένων: “Είμαστε έτοιμοι να προβούμε σε ενέργειες τις επόμενες μέρες”

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλωνα

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται για το αποκλεισμό από την Ζίλινα, καθώς και για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 παρακολουθεί στενά τις ποδοσφαιρικες εξελίξεις της ομάδας και δεν μας αφήνουν καθόλου αδιάφορους. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε στους ευρωπαϊκούς αγώνες ανάξια των προσδοκιών με αποτέλεσμα τον πρόωρο αποκλεισμό της από τα ευρωπαϊκά σαλόνια, εκεί που τα τελευταία χρόνια διαπρέπει.

Είμαστε έτοιμοι να προβούμε σε ενέργειες τις επόμενες μέρες, με μοναδικό γνώμονα το καλό του Απόλλωνα και μόνον.

Συγκεκριμένοι φίλαθλοι που προβαίνουν σε εξαχρείωση της ομάδας και δεν λένε να αφήσουν το πληκτρολογιο και το δημόσιο ξεκατίνιασμα, είναι ανεπιθύμητοι. Είναι οι ίδιοι που εδώ και χρόνια περιμένουν την πρώτη στραβή για να νιώσουν δικαιωμένοι. Στα δύσκολα και σε κάθε κάλεσμα, ήσασταν όλοι απόντες…

Καλούμε την Διοίκηση της ομάδας να πράξει τα δέοντα, κι αυτό συνεπάγεται σε ενίσχυση της ομάδας, και άμεση επικοινωνία όπως είχε υποσχεθεί στον κόσμο.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για ακόμη μια φορά καλεί συνδεσμίτες και μη, να συσπειρωθούν για το καλό του Απόλλωνα.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού είναι ο κόσμος του, και όχι ο κάθε επαγγελματίας μισθοφόρος. Προσωπολατρειες σε κανένα φιλοχρήματο μιζαδόρο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy