“Κανείς πάνω από τον Απόλλωνα, του δώσαμε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της ομάδας”

Ξεκαθάρισε για το θέμα Μάγκλιτσα ο Φανούριος

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε σημερινές του δηλώσεις στο Super Sport FM 104.0, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε το θέμα με τον Μάγκλιτσα, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους και τονίζοντας πως κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα.

“Ο Απόλλωνας του πρόσφερε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της ομάδας, το προηγούμενο ήταν του Σανγκόι, ανέφερε αρχικά ο Ε.Τ του Απόλλωνα.

Ενώ πρόσθεσε, “Έχουν δει πολλά το φως της δημοσιότητας, ο καθένας τα παρουσιάζει όπως θέλει για να καλύψει την θέση του. Η πρόταση μας προς τον Μάγκλιτσα είναι εκεί καταγεγραμένη μέσω εγγράφων που στείλαμε στον ποδοσφαιριστή. Ο πρόεδρος της ομάδας μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του γραπτώς να μεταβεί στην Βιέννη για να ολοκληρώσει την συμφωνία, αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση από τον Μάγκλιτσα”.

Εν συνεχεία ανέφερε, “Αισθανόμαστε πολύ ήσυχοι με την συνείδηση μας. Γνωρίζουμε ότι κόσμος της ομάδας ενοχλήθηκε γιατί ο Μάγκλιτσα συνδέθηκε με την ομάδα, αλλά υπάρχουν και όρια και αξιοπρέπεια. Ουδείς αναντικατάστατος. Ο ποδοσφαιριστής έκανε για τον ίδιο δυνατή επιλογή οικονομικά, όμως θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι εκτός από τον ίδιο τον κόσμο της ομάδας, δεν αγαπά κανείς τον σύλλογο. Όσο και να φιλούν τα σήματα, ότι και να κάνουν, όσα και να υπόσχονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ανιδιοτελής αγάπη προέρχεται από τον κόσμο της ομάδας. Αυτός αποτελεί το οξυγόνο της. Δίνουν από το υστέρημά τους για να είναι δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Δεχόμαστε την κριτική γιατί αυτοί είναι ο Απόλλωνας, αλλά δεν πρέπει να πληγώνονται για καμιά απώλεια και για κανέναν ποδοσφαιριστή”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy