Η αποστολή της Ανόρθωσης για Αυστρία

Με επίσημη της ανακοίνωση η Ανόρθωσις ενημέρωσε για το πρόγραμμα ενόψει του αγώνα της εκτός έδρας με τη Ραπίντ καθώς και την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Αυστρία.

Αναλυτικά:

Με απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό μας κέντρο «Α. Καρράς» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας στην Κύπρο για την αναμέτρηση με τη Ραπίντ Βιέννης (5/8, 21:30, Cablenet) στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League.

Την προπόνηση παρακολούθησαν στελέχη της διοίκησης εκφράζοντας τη στήριξή τους προς την ομάδα καθώς και μερίδα οπαδών που εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές ζητώντας τους την πρόκριση.

Με το τέλος της προπόνησης ο κ. Τιμούρ Κετσπάγια έκανε γνωστή και την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί (10:30 ώρα Κύπρου) για τη Βιέννη στην οποία συμπεριλαμβάνεται το προπονητικό επιτελείο και 21 ποδοσφαιριστές. Όσοι ποδοσφαιριστές δεν ταξιδεύουν με την ομάδα, θα προπονούνται στην Κύπρο με το γυμναστή Λάμπρο Ιωάννου.

Πρόγραμμα προπονήσεων και διασκέψεων

Ενημερώνουμε πως ο προπονητής μας κ. Τιμούρ Κετσπάγια καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα παραθέσουν διάσκεψη τύπου για τον αγώνα στις 19:30 της Τετάρτης (4/8) ενώ στις 20:00 η ομάδα μας θα προπονηθεί στο Weststadion, όπου θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για 15 λεπτά. Ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης κ. Dietmar Kühbauer θα μιλήσει ενώπιον των ΜΜΕ στις 16:00.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy