Αποκλειστικά υπόθεση του lemesosinsports.com ο Μάγκλιτσα

Απόλλων - ΑΠΟΕΛ γράψετε διπλό...

Είναι γεγονός… Η βόμβα έσκασε… Ο Μάγκλιτσα επιστρέφει στην Κύπρο ΟΧΙ για τον Απόλλωνα, ΑΛΛΑ για τον ΑΠΟΕΛ, Επιβεβαίωση lemesosinsports.com – ΑΠΟΕΛίστας ο Μάγκλιτσα .

Τις δύο προτάσεις τόσο του Απόλλωνα, όσο και του ΑΠΟΕΛ για να κάνουν δικό τους το “Μάγκλα” αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας.

Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε το ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα και συνάμα η επίσημη πρόταση προς το Κροάτη επιθετικό για να επιστρέψει στο νησί μας, το lemesosinsports.com με αποκλειστικό του ρεπορτάζ, στις 15 Μαΐου έφερε στο φως της δημοσιότητας την κίνηση των “γαλάζιων”, Αποκλειστικό: Πρόταση Απόλλωνα σε Μάγκλιτσα .

Εν συνεχεία και όσο ο Απόλλωνας δεν έφτανε σε συμφωνία με τον Μάγκλιτσα στο κόλπο μπήκε και ο ΑΠΟΕΛ.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και πάλι με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, στις 25 Ιουνίου, Αποκαλυπτικό: Πρόταση ΑΠΟΕΛ σε Μάγκλιτσα , οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λευκωσίας κατέθεσαν επίσημη πρόταση, καλύτερη οικονομικά από τον Απόλλωνα, στο Κροάτη ώστε να τον κάνουν κάτοικο Αρχαγγέλου, κάτι που τελικά και έγινε.

Η ιστοσελίδα μας, για άλλη μία φορά ήταν στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ, με διαδοχικά αποκλειστικά της άρθρα στην υπόθεση επιστροφής του Άντον Μάγκλιτσα στο νησί μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy