Σωστή ή Λάθος η πρόσληψη του Γερμανού…

Έχει την δική του φιλοσοφία - Είναι νωρίς για συμπεράσματα

Όταν ο Νίκος Κίρζης έπαιρνε την απόφαση για ριζικές αλλαγές και ανανέωση, γνώριζε ότι η ομάδα θα θέλει χρόνο να δέσει, με την επιλογή του να φέρει το Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ.

Όπως είχε πει σε δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο Απόλλωνας ήταν σε επαφές με τον Γερμανό τεχνικό για περίπου ένα 20ήμερο, μέχρι να επέλθει η συμφωνία μεταξύ τους.

Σε αυτό το διάστημα ο Ζόρνιγκερ είχε αναλύσει λεπτομερώς στους διοικούντες των “γαλάζιων” το πλάνο του. Ο Γερμανός στις τελευταίες του τοποθετήσεις, μετά τον αποκλεισμό από την Ζίλινα, ήταν ξεκάθαρος δηλώνοντας ό,τι θέλει ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να προσαρμοστούν στο πλάνο του, κάτι το οποίο από τι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Αυτό που θέλει να περάσει στην ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά, χρόνο, και τα κατάλληλα “όπλα” για να αποδώσει καρπούς. Όταν λοιπόν έχει στα χέρια όλα όσα θέλει για να μπορέσει να εφαρμόσει την τακτική του και τον τρόπο παιχνιδιού του, τότε θα μπορεί να κριθεί ο Ζόρνιγκερ.

Για μην χαθεί άλλη μία χρονιά και για να μπορέσει ο Απόλλωνας να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει η διοίκηση του Νίκου Κίρζη να ικανοποιήσει αυτά που ζητάει ο προπονητής, αλλιώς ο ίδιος θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του και να προσαρμοστεί στους παίκτες που του παρέχει η ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy