ΑΕΛ: Υπάρχει θέμα με το γήπεδο της Qarabaq

Υπό την εποπτεία της UEFA το γήπεδο της Qarabaq

Ο διευθυντής του σταδίου, Shamil Guliyev, μίλησε στην ιστοσελίδα azerisport.com, του Αζερμπαϊτζάν, για το θέμα που προκύπτει με το γήπεδο όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στον επαναληπτικό την Qarabaq.

Αναλυτικά τι αναφέρει η Αζέρικη ιστοσελίδα:

“Ο διευθυντής του σταδίου “Tofik Bakhramov” Shamil Guliyev δήλωσε στο azerisport.com για την τρέχουσα κατάσταση του γηπέδου, η οποία προκάλεσε κριτική κατά τον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν “Καραμπάχ” και του Ισραηλινού “Ashdod”.

«Το γκαζόν είναι κάτι τέτοιο που δεν μπορείς να διορθώσεις το πρόβλημα σε λίγες μέρες. Η εργασία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουμε προσελκύσει εξωτερικούς εμπειρογνώμονες. Τα προβλήματα σχετίζονται με τον καιρό και τις απαιτήσεις της UEFA, η οποία επιμένει να χρησιμοποιούμε άμμο, η οποία στις συνθήκες μας δεν επιτρέπει τη διατήρηση του γκαζόν σε σταθερή κατάσταση. Η UEFA κάνει ακόμη και ανάλυση γκαζόν και αν προσθέσουμε γη εκεί, το παιχνίδι μπορεί να ακυρωθεί. Νερό κάθε ώρα. Αυτό γίνεται από το σύστημα υπολογιστών. Η άρδευση απαιτεί 60-70 τόνους νερό την ημέρα. Ας δούμε την κατάσταση του γκαζόν σε μια εβδομάδα, ευτυχώς, ο πρώτος αγώνας “Garabagh” θα παίξει εκτός έδρας. Αλλά το γρασίδι έχει ήδη αρχίσει να πρασινίζει », είπε ο Γκιλιούεφ”.

Εδώ το δημοσίευμα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy