Τρομερός Στέφανος Ντούσκος, στον τελικό με τον καλύτερο χρόνο!

Ο Στέφανος Ντούσκος πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση στη δική του, δύσκολη ημιτελική σειρά και πήρε ως 1ος και με τον καλύτερο χρόνο το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του μονού σκιφ ανδρών!

Ο Στέφανος Ντούσκος… δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Σε μια ομολογουμένως δύσκολη ημιτελική σειρά, απέναντι στον Δανό Νίλσεν, τον Ρώσο Βιαζόβκιν και τον Γερμανό Ζάιντλερ, ο Έλληνας κωπηλάτης από τα Γιάννενα συνέχισε τις καταπληκτικές εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και αγγίζοντας, μάλιστα, το Ολυμπιακό ρεκόρ, πέρασε με πρωτιά στον μεγάλο τελικό του μονού σκιφ ανδρών!

Ο Ντούσκος, που ξεκίνησε πολύ δυνατά, όντας δεύτερος, αλλά στη συνέχεια… χάθηκε από τους αντιπάλους του, έκανε 6:41.61, χρόνος, δε, που ήταν ο καλύτερος και στις δύο ημιτελικές σειρές!

Δεύτερος τερμάτισε ο Δανός και τρίτος ο Ρώσος, ενώ μεγάλη έκπληξη είναι το γεγονός πως ο σπουδαίος Ζάιντλερ, εκ των φαβορί για μετάλλιο, έμεινε εκτός του αυριανού (29/07, 03:45) τελικού!

Ο Ντούσκος, λοιπόν, μπαίνει στον τελικό αύριο το πρωί με τον καλύτερο χρόνο, γεγονός, αν μη τι άλλο, που γεννά προσδοκίες για ένα μετάλλιο

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy