Το ψάχνει για Τζόλη…

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες την πρώτη πρόταση της Νόριτς για τον Χρήστο Τζόλη, όμως η αγγλική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει για τον 19χρονο διεθνή άσο.

Έντονο φαίνεται πως είναι το «φλερτ» της Νόριτς με τον Χρήστο Τζόλη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η αγγλική ομάδα, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο είχε πάρει ως δανεικό τον Δημήτρη Γιαννούλη και μετά την άνοδό της στην Premier League ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του, ενδιαφέρεται για άλλον έναν παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ήδη από χθες υπάρχουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι Βρετανοί χτύπησαν την πόρτα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τον Τζόλη που παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό.

Η πρώτη απάντηση των Θεσσαλονικέων ήταν αρνητική, όμως η Νόριτς αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του ταλαντούχου φορ.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του 19χρονου παίκτη, ο οποίος φέρεται να έχει επηρεαστεί από το περιβάλλον του και θα ήθελε να φύγει μόλις έναν χρόνο μετά την εμφάνισή του στην πρώτη ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεκαθαρίσει στον νεαρό άσο πως όσο βρίσκεται στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει το μυαλό του στην «ασπρόμαυρη» πραγματικότητα, διαφορετικά αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα και τον εαυτό του η γενικότερη στάση.

Μένει να φανεί αν τα «καναρίνια» θα επανέλθουν τελικά με νέα προσφορά για τον Τζόλη.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy