Στο μυαλό του Κέρκεζ… για την πρόκριση

Το πλάνο του Ντούσαν Κέρκεζ...

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει απόψε (29/7) την Vllanzia μέσα στην Αλβανία και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα για να βρεθεί στον επόμενο γύρο του Europa Conference League.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” έδειξαν ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους Αλβανούς στο πρώτο παιχνίδι κάτι που πρέπει να επιβεβαιώσουν και απόψε.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το κλασικό του 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βοζίνια με τους Σάντος και Μαζάν στα δύο άκρα της άμυνας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Τεϊσέιρα και Ριστέφσκι. Στη μεσαία γραμμή ίσως δούμε μια αλλαγή σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, με τον Νταβόρ να παίρνει την θέση του Μάζουρεκ και να πλαισιώνει τους Μεντόγεβιτς και Ριέρα. Η επιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Τόρες, Έουλερ, Τσέποβιτς.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται στην ομάδα της πόλης μας να επιστρέψει στην Κύπρο με την πρόκριση στις αποσκευές της… και πιστεύουμε ότι μπορεί να το καταφέρει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy