Στην 5η θέση στον τελικό της δικώπου έμειναν Κυρίδου και Μπούρμπου

Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου δεν κατάφεραν στον μεγάλο τελικό της δικώπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να πιάσουν την απίστευτη απόδοσή τους στον ημιτελικό, μένοντας στην 5η θέση.

Μακριά από τη χθεσινή (28/07) απίστευτη εμφάνισή τους έμειναν Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, τερματίζοντας στην 5η θέση στον τελικό της δικώπου άνευ άνευ πηδαλιούχου και μένοντας ως εκ τούτου εκτός βάθρου.

Οι Ελληνίδες σημείωσαν χρόνο 6:57.11, ενώ χθες, θυμίζουμε, είχαν 6:48.70, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ -το οποίο, βέβαια, «έσπασαν» οι Νεοζηλανδές στην επόμενη ημιτελική σειρά. Έτσι, παρά τις προσδοκίες για μετάλλιο, Κυρίδου και Μπούρμπου έμειναν στην 5η θέση, κάτι, φυσικά, το οποίο και είναι μια σημαντική επιτυχία για τα ελληνικά κουπιά.

Τα κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη τα έδωσαν όλα, αλλά έμειναν πίσω από την αρχή και σε αντίθεση με τον ημιτελικό, όπου έκαναν μια μυθική αντεπίθεση στα τελευταία 500 μέτρα και πήραν την πρωτιά, δεν μπόρεσαν σήμερα (29/07) να πετύχουν κάτι αντίστοιχο.

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τον τελικό, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Νέα Ζηλανδία, τη 2η θέση πήρε η Ρωσία και την 3η ο Καναδάς, ενώ μπροστά από την Ελλάδα τερμάτισε και η Μεγάλη Βρετανία, με την Ισπανία να μένει στην 6η και τελευταία θέση.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy