Πλάνο πρόκρισης… γιατί ΜΠΟΡΕΙ!

Το πλάνο του Ζόρνιγκερ για την πρόκριση μέσα στην Σλοβακία

Ο Απόλλωνας καλείται απόψε (29/7) μέσα στην Σλοβακία να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ του πρώτου αγώνα (3-1) και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αν μπορει; Και βέβαια μπορεί γιατί είναι πολύ καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα από την Ζίλινα, φτάνει να το αποδείξει στο γήπεδο.

Ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ έχει καταστρώσει το πλάνο πρόκρισης και αυτό δεν θα έχει πολλές διαφορές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Σε ένα 4-4-2 λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιοβάνοβιτς με τους Χαμάς και Φιλιώτη στα δύο άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τον Ουέλινγκτον με τον Χάμπο. Ο Γερμανός τεχνικός θα προτιμήσει το έμπειρο διεθνή μέσο αντί του Κατελάρη, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Στην μεσαία γραμμή σε σχήμα ρόμβου θα δούμε το Ντένιτς(εξάρι) και τους Μάρκοβιτς και Κολ (8άρια) με τον Ζράντι να παίζει 10άρη. Στην κορυφή τον Πίττα θα πλαισιώσει ο Νταμπό αντί του Ψύχα που έμεινε στην Κύπρο.

Λύσεις στο παιχνίδι αναμένεται να δώσουν και τα νέα αποκτήματα Ίλιεφ και Τζάνγκα, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνουν ως αλλαγή πρεμιέρα με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται στην ομάδα της πόλης μας να επιστρέψει στην Κύπρο με την πρόκριση στις αποσκευές της… και πιστεύουμε ότι μπορεί να το καταφέρει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy