Νέα πρωτιά για Κοντίδη

Άνοιξε τις διαφορές και «βλέπει» χρυσό!

Πάει για μεγάλα πράγματα ο Παύλος Κοντίδης στο Τόκιο 2020!

 

Ο ιστιοπλόος μας ξεκίνησε τη μέρα από την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και μετά την πρωτιά του στην πρώτη σημερινή ιστιοδρομία, ανέβηκε πρώτος. Η δεύτερη ιστιοδρομία δεν εξελίχθηκε ιδανικά και ο Κοντίδης κατέλαβε την 20ή θέση, η οποία, όμως, δεν του στοίχισε βαθμολογικά, καθώς διεγράφη ως η χειρότερή του και δεν προσμετράται. Και στην τρίτη και τελευταία ιστιοδρομία της μέρας, τερμάτισε εκ νέου πρώτος, με τον αθλητή μας να έχει εδραιωθεί έτσι στην «κορυφή» της κατάταξης, διευρύνοντας τη διαφορά του!

Είναι ενδεικτό πως ο Κοντίδης, που μετά από έξι ιστιοδρομίες έχει μόλις 18 βαθμούς ποινής, έχει απόσταση εννέα βαθμών από τον δεύτερο, που είναι ο Αυστραλός Ματ Βερν (27), ενώ ακολουθεί στην τρίτη θέση ο Βραζιλιάνος Ρόμπερτ Σέιντ (33β.)

Σημειώνεται πως αύριο Τετάρτη υπάρχει κενό στο πρόγραμμα των Laser έτσι ο ιστιοπλόος μας θα συνεχίσει την προσπάθειά του για μετάλλιο την Πέμπτη με άλλες δύο ιστιοδρομίες και την Παρασκευή με τις δύο τελευταίες πριν από την κούρσα μεταλλίων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (1/8).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy