Ήττα και τώρα βλέπει Φλόραν

Υπέκυψε στην ανωτερότητα των Κροατών η Ομόνοια

Προσπάθησε για την ανατροπή του 2-0 του πρώτου αγώνα η Ομόνοια στον επαναληπτικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά η εμπειρία και η ανωτερότητα των Κροατών δεν άφησαν τους “πράσινους” να κυνηγήσουν το όνειρο, αφού επικράτησαν με 0-1.

Το γκολ στο 79΄ο Μενάλο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ. Πλέον το τριφύλλι συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ με την Φλόρα Ταλίν η οποία αποκλείστηκε από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια έδειξε διάθεση να κρατήσει μπάλα και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να φτιάξουν τις προϋποθέσεις τους, χωρίς ωστόσο να έχουμε την μεγάλη φάση μέχρι το 15ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ήρθε ένα μακρινό σουτ του Γκόμεθ με τον Λιβάκοβιτς να πέφτει και να μαζεύει. Στο 22ο λεπτό ο Μποτεάκ εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά ο Λιβάκοβιτς δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Στο 29ο λεπτό ο Λέζιακς μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, ωστόσο ο Λιβάκοβιτς τον πρόλαβε και παραχώρησε ένα κόρνερ. 3 λεπτά μετά ο Φαμπιάνο μάζεψε εύκολα μια εκτέλεση φάουλ του Όρσιτς. Στο 37΄μια κεφαλιά του Τσέποβιτς δεν βρήκε στόχο.

Στο 39΄ένα σουτ του Τζιωνή  κόντραρε και έφερε κέρδος ένα κόρνερ σε μια στιγμή με καλές προϋποθέσεις για την Ομόνοια. Στο 45ο λεπτό ο Φαμπιάνο απομάκρυνε σε κόρνερ ένα σουτ από μακρινή απόσταση.

 

Στο 70΄΄ ο Φαμπιάνο απέκρουσε σουτ του Μελάνο. Στο 76΄ο Μπεργκ πέρασε τους Παπουλή, Κακουλλή και Ντούρις αντί των Λοϊζου, Τζιωνή και Μποτεάκ. Στο 79ο λεπτό ο Μενάλο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 για τους Κροάτες.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τους Κροάτες να παίρνουν το ζητούμενο. Στις καθυστερήσεις ένα σουτ από πλευράς Ομόνοιας έφυγε λίγο έξω.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκόμεθ/ Θεόφιλ-Κάθριν, Μενάλο, Πέτκοβιτς

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέζιακς, Ντίσκερουντ (87΄Ψάλτης), Γκόμεθ, Λοϊζου (76΄ Παπουλής), Μποτεάκ (76΄ Κακουλλής), Τζιωνής (76΄ Ντούρις), Τσέποβιτς

Αναπληρωματικοί: Παναγή, Χοράτσκα, Ψάλτης, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Σάββα, Ευαγγέλου

ΝΤΙΝΑΜΟ: Λιβάκοβιτς, Μουμπάντζιε, Λαουρίτσε, Τεόφιλ-Κάθριν (87΄Πέριτς), Ριστόφσκι, Γιάκιτς, Όρσιτς (65΄ Μενάλο), Μάγερ (82΄Γκόγιακ), Μίσιτς (82΄Φράνιτς), Ιβάνουσετς (87΄Βασίλ), Πέτκοβιτς.

Αναπληρωματικοί: Ζάγκορατς, Χόρκας, Γκόγιακ, Γαβράνοβιτς, Καστράτι, Σουτάλο, Φράνιτς, Πέριτς, Σπίκιτς, Κοπ, Βασίλ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy