Δεν βρήκε ομάδα στην Τουρκία, μπορεί να καταλήξει στον Ολυμπιακό ο Ονιεκούρου

Ο έγκυρος Γάλλος ρεπόρτερ Ιγνασιό Ζενουαρντί γράφει πως από τη στιγμή που ο Ονιεκούρου δεν βρήκε ομάδα στην Τουρκία, μπορεί να καταλήξει και να κλείσει στον Ολυμπιακό!

Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου παραμένει ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ και μάλιστα υπήρξε και μια θετική εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, καθώς η Μονακό ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως δεν υπολογίζεται ούτε για την προσεχή σεζόν. Ο Νίκο Κόβατς, άλλωστε, τον άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ το Σάββατο.

Τώρα, ο 24χρονος, που μέχρι πρότινος εμφανιζόταν αρνητικός στο να έρθει στην Ελλάδα, προτιμώντας, αν δεν μείνει στη Μονακό, να πάει στην Τουρκία, δείχνει αρκετά πιο διαλλακτικός, αφού δεν βρήκε ομάδα στη γειτονική χώρα!

Στη Γαλλία, λοιπόν, αναφέρουν πως αυτή η εξέλιξη ενδέχεται να τον φέρει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό! Χαρακτηριστικά ο Γάλλος ρεπόρτερ Ιγνασιό Ζενουαρντί σημειώνει πως από τη στιγμή που ο Ονιεκούρου δεν βρήκε ομάδα στην Τουρκία, μπορεί να καταλήξει και να κλείσει στον Ολυμπιακό με δανεισμό από τους Μονεγάσκους και οψιόν αγοράς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy