Με κόσμο η Ζιλινα στον επαναληπτικό

Νέα μέτρα στη Σλοβακία και πάνω από 5000 Σλοβάκοι στο γήπεδο

“Ενός κακού μύρια έπονται”, λέει ο σοφός λαός και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Απόλλωνα. Μετά την απρόσμενη ήττα που δέχθηκε εντός έδρας από τη Ζιλινα με 3-1, το έργο του για ανατροπή του αποτελέσματος γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού στον επαναληπτικό η Ζιλινα θα έχει τους φίλους της στο πλευρό της.

Ενώ μέχρι τώρα σύμφωνα και με τις αποφάσεις για τον covid-19 στη Σλοβακία, μόνο καμιά πεντακοσιαρά θα ήταν γήπεδο με νέες αποφάσεις πλέον θα υπάρχουν πέρα των 5000 στο γήπεδο, δηλαδή το 50% της χωρητικότητας του “Pod Dupnom”.

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα, που ισχύουν από τις 23 Ιουλίου στη Σλοβακία, επιτρέπεται η είσοδος σε όσους έχουν αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής Covid-19 (δοκιμή PCR / LAMP όχι μεγαλύτερο από 24 ώρες) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19. Επίσης στο γήπεδο μπορούν να εισέλθουν όσοι νόσησαν εντός των προηγούμενων 180 ημερών. *Η εξαίρεση ισχύει για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Δείτε το ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy